Проходилки и ролатори

Проходилки и ролатори
Проходилка -180
Наличен
Проходилки и ролатори

Проходилка -180

ИТК Илиев ООД
ИТК-180
60,00 лв.
Проходилка -180. Метална сгъваема проходилка с регулируема височина, според ръста. Удобна за използване, стабилна с гумени накрайници на краката против хлъзгане и шум.
Проходилка  G-104
Наличен
Проходилки и ролатори

Проходилка G-104

Dietz
G-104
61,67 лв.
Проходилка G-104 . Подпомага хора, които са нестабилни в краката. Осигурява високо ниво на безопасност (гумени крачета). Здрава алуминиева рамка, регулируема за различна височина. Ергономична мека гумена ръкохватка. Сгъва се с натискане на един бутон.
Проходилка G-201
Наличен
Проходилки и ролатори

Проходилка G-201

Dietz
G-201
66,00 лв.
Проходилка G-201 . Модела е с "чупеща" се рамка,осигуряваща лесно придвижване. Подпомага хора, които са нестабилни в краката. Високо ниво на безопасност (гумени крачета). Здрава алуминиева рамка, регулируема за различна височина. Ергономична мека гумена ръкохватка. Сгъва се с натискане на един бутон.
Ролатор "Факто"
Наличен
Проходилки и ролатори

Ролатор "Факто"

Dietz
rolator_facto 329NPU
165,00 лв.
Facto - С богато стандартно и практично оборудване за всеки ден. Лесен за употреба. Една много удобна опора за всяка повърхност, в помощ на потребителите. Улеснява боравенето с препятствия и дръжките му могат да се нагласят според размера на тялото. Продуктът е на свободна продажба.
Ролатор "Лигеро" Ролатор "Лигеро" 2
Наличен
Проходилки и ролатори

Ролатор проходилка "Лигеро"

Dietz
rolator_ligero
224,00 лв.
Ролатор проходилка Ligero - с леката си, но здрава конструкция доказа своята висока ефективност. С богато стандартно и практично оборудване за всеки ден. Класика в сегмента на ролаторите, лесен за употреба. Една много удобна опора за всяка повърхност, в помощ на потребителите. Сгъваема. Продуктът е на свободна продажба.
Проходилка за деца и възрастни с увреждания "Нимбо" Проходилка за деца и възрастни с увреждания "Нимбо" 2
Наличен
350,00 лв.
Уведомяваме Ви, че продукта е за свободна продажба в електронния магазин и не е регистриран от нашата фирма в Агенцията за хора с увреждания.  Проходилката със задна опора "Нимбо" осигурява изправена стойка и придава екстензия на таза. Много терапевти предпочитат да използват проходилки със задна опора при работа с деца с ДЦП и други неврологични...
ПРОХОДИЛКА GMA
Наличен
Проходилки и ролатори

ПРОХОДИЛКА GMA

Dietz
GMA
790,81 лв.
ПРОХОДИЛКА  GMA с опори за подмишниците
Проходилка за деца и възрастни с увреждания "Активол" Проходилка за деца и възрастни с увреждания "Активол" 2
Наличен
1 031,00 лв.
Уведомяваме Ви, че продукта е за свободна продажба в електронния магазин и не е регистриран от нашата фирма в Агенцията за хора с увреждания.  Промоционална цена от 1198.00 лв с ДДС за размер 1. Цената включва разделител за краката и спирачки за скоростта.  Останалите допълнителни аксесоари могат да бъдат закупени от подкатегория " Допълнителни...
Проходилка за деца и възрастни с увреждания за ползване навън Проходилка за деца и възрастни с увреждания за ползване навън 2
Наличен
 Уведомяваме Ви, че продукта е за свободна продажба в електронния магазин и не е регистриран от нашата фирма в Агенцията за хора с увреждания.  Цената включва стандартното оборудване..  Останалите допълнителни аксесоари могат да бъдат закупени от подкатегория " Допълнителни приспособления и екстри". Предлага се в два размера за възрастни. 
Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)
Добавихте продукт в списъка си любими продукти
Продукта е добавен за сравнение