ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕСЪН без остатъчен мирис 500g х 100табл. JAMIESON

ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕСЪН без остатъчен мирис 500g х 100табл. JAMIESON

ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕСЪН 500g х 100табл
На склад
12,91 лв.
С вкл. данък 2-3 дни

Чесънът на прах без остатъчен мирис на Jamieson предоставя всички предимства на пресния чесън без чеснов послевкус.

Чесънът традиционно се използва за лечение на инфекции на горните дихателни пътища и облекчава бронхиалната конгестия. Той поддържа здравето на сърдечно-съдовата система и играе роля при намаляване на високото кръвно налягане. Също така подпомага храносмилането и подсилва имунната система.

Описание

Подобрява здравето на сърдечно-съдовата система с активни съставки, които могат да понижат холестерола, да помогнат за разтварянето на образуващите тромби протеини и да понижат кръвното налягане. Поддържа здравето на стомашно- чревния тракт, гърдите и простатата, подсилва имунната система и има антиоксидантни свойства.

Чесънът традиционно се използва за лечение на инфекции на горните дихателни пътища и облекчава бронхиалната конгестия.

Термичната обработка на чесъна за кулинарни цели може да предотврати образуването на алицин и другите активни вещества. Тази добавка, обаче, предоставя всички  предимства за здравето на суровия чесън в една лесна за поглъщане желирана капсула.

Състав:

Екстракт от чесън 5мг (еквивалент на 500мг свеж чесън), соево масло, желатин, глицерин, жълт пчелен восък и лицетин. Не съдържа изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти.

Дозировка:

2 капсули дневно

Подробности за продукта

Мнения

Няма мнения

Още 16 продукта в същата категория:

Добавихте продукт в списъка си любими продукти
Продукта е добавен за сравнение