Гривна против комари MOSkiddo

9017
Наличен с доставка до няколко дни
2,50 лв.
С вкл. данък 4-7 дни

Новата гривна против комари MOSkiddo ефективен биорепелент от ново поколение, благодарение на активната си съставка гераниол - етерично масло от листа на здравец(Geranium). Гераниол, който се съдържа в контейнера на гривната(100 гр.), ефективно предпазва от комари, мухи и други кръвосмучещи до 20 дена.

Описание

Предимства и сигурност за оптималната защита:

1. 100% натурални съставки;

2. Не съдържа химикали;

3. Никакъв директен контакт на кожата с активните съставки;

4. Безопасна за ползване от малки деца и хора с чувствителна кожа;

5. Дълготраен ефект - до 20 дни

6. Водоустойчива

7. Ефектна и стилна

Начин на използване:

1. Извадете гривната от опаковката, като внимавате да не нарушите целостта на полиетиленовото пликче, в което ще я съхранявате, когато не се ползва.

2. За да активирате MOSkiddo, пробийте или издърпайте накрайника на един от петте отвора на повърхността на контейнера с гераниол.

3. Контролирайте нивото на предпазване, като в зависимост от необходимостта активирайте един, няколко или всички отвори на контейнера съдържащ гераниол.

4. Поставете гривната на китката. При малки деца може да бъде поставена на глезена или закачена на подходящо място на детската количка или креватче. По този начин предпазва детето от безопасно разстояние без риск от поглъщане.

5. След употреба поставете гривната обратно в полиетиленовото пликче и я съхранявайте запечатана, с цел предотвратяване изпаряването на гераниол и запазване на качеството на гривната за максимално време.

Времето на въздействие варира в зависимост от интензитета на употреба. Гривната може да бъде употребявана до изчерпване на съдържанието на гераниол в контейнера.

Да се съхранява на сухо, хладно и тъмно място далеч от достъпа на деца.

Състав:

Гривната е изработена от силикон. 

Предпазни мерки: Гривната е предназначена единствено за външна употреба. Изработена е от нетоксични материали. Въпреки това, в случай на алергични реакции незабавно прекратете употребата и се консултирайте с лекар. При контакт на цитронелата с очите, носа или устата изплакнете обилно с вода. При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката.

Подробности за продукта

Мнения

Няма мнения

Още 16 продукта в същата категория:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавихте продукт в списъка си любими продукти
Продукта е добавен за сравнение