Списък на продуктите по марка Eurosilicone

Еластичен медицински ръкав за лимфедем
Наличен
Ръкави за лимфедем

Еластичен медицински ръкав за лимфедем

Eurosilicone
707
20,00 лв.
Еластичен медицински ръкав . Препоръчва се за жени по време на възстановителния период след операции на гърдата  и лъчетерапия, за профилактика и лечение на заболявания на лимфните възли , както и след травми, счупвания, дълбоки изгаряния и тромбофлебити.
Еластичен медицински ръкав с лента за носене през рамо LUX
Наличен
Еластичен медицински ръкав с лента за носене през рамо.  Препоръчва се за жени по време на възстановителния период след операции на гърдата  и лъчетерапия, за профилактика и лечение на заболявания на лимфните възли , както и след травми, счупвания, дълбоки изгаряния и тромбофлебити.
Сутиен за гръдна епитеза Ewa Сутиен за гръдна епитеза Ewa 2
Наличен
Сутиени и бански

Сутиен за гръдна епитеза Ewa

Eurosilicone
1564
54,00 лв.
Изработен от памук и 10 % еластан, перфекен за горещите дни, елегантно деколте. С регулируеми презрамки и джобове, подходящи за всякакъв вид гръдни епитези. Цвят черен и бежов. Изберете размер от падащото меню.
Гръдна епитеза Стандартна Maxima 4001 Гръдна епитеза Стандартна Maxima 4001 2
Наличен
Гръдни протези

Гръдна епитеза Мaxima 4001

Eurosilicone
maxima 4001
120,00 лв.
Гръдни външни протези с марка „Максима”. Имаме удоволствието, да Ви представим гамата Максима: съвкупност от външни гръдни протези и аксесоари, създадени за да предадат елегантност, сигурност и добро самочувствие на всяка жена.
Гръдна епитеза MAXIMA - Триъгълна 8005L Гръдна епитеза MAXIMA - Триъгълна 8005L 2
Наличен
Гръдни протези

Гръдна епитеза MAXIMA - Триъгълна 8005L

Eurosilicone
1576
120,00 лв.
Гръдна епитеза MAXIMA олекотена - Триъгълна 8005L. Симетрична триъгълна форма с продълговата база. Препоръчва се на жени с широк гръден кош или при изразено увисване на гърдите. Изградени от силиконов гел, затворени в полиуретанов джоб, протезите Максима, се приемат от всякаква кожа. Продуктът е регистриран в "Агенция за хора с увреждания".
Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)
Добавихте продукт в списъка си любими продукти
Продукта е добавен за сравнение