Гръдна епитеза Стандартна Maxima 4001
Гръдна епитеза Стандартна Maxima 4001
Гръдна епитеза Стандартна Maxima 4001
Гръдна епитеза Стандартна Maxima 4001

Гръдна епитеза стандартна Мaxima 4001

maxima 4001
На склад
120,00 лв.
С вкл. данък 2-3 дни

Стандартна гръдна външна протеза с марка.

Размер

Описание

Гръдни външни протези с марка „Максима”. Гамата епитези на Максима, са създадени за да предадат самочувствие на всяка жена.

Поддръжка: Достатъчно е да се измиват с хладка вода и сапун. Всеки сапун, който е подхоящ за Вашата кожа е безопасен и за протезата Ви. След измиване се препоръчва подсушаване с мека кърпа. Протезите трябва да се измиват след всяка водна активност.  Протезите Максима са с едногодишна гаранция, срещу всякакви фабрични дефекти.

Всички външни протези се предлагат в луксозна картонена кутия. Избягвайте директен контакт на протезата с талк, балсам и спиртни напитки. Бъдете  внимателни, когато боравите с остри предмети, за да се избегне увреждане на външната обвивка на протезата.

Симетричната външна гръдна епитеза е с анатомична форма, е протеза подходяща за всеки тип бюст. Издължената и част е ориентирана към мишницата.

"Уважаеми Клиенти, ако желаете за тази покупка да ползвате държавна помощ, отпускана за закупуване на помощно средство, моля напишете това като Забележка към Вашата поръчка. Така ще ви бъде издаден и изпратен целият комплект документи, който Ви е необходим, във връзка с процедурата"

Подробности за продукта

Мнения

Няма мнения

Още 15 продукта в същата категория:

Добавихте продукт в списъка си любими продукти
Продукта е добавен за сравнение