Глюкомер BIONIME GM 550

Глюкомер BIONIME GM 550

glukomer bionime gm 550
На склад
36,00 лв.
С вкл. данък 2-3 дни

Бързо и прецизно измерване глюкозата в кръвта. 

BIONIME GM550 притежава прецизност, сравнима с лабораторно изследване, доказана чрез множество независими тестове в лаборатории по цял свят. Освен точността друг важен елемент при самостоятелния контрол е удобството. Дизайнът на тест-лентите изисква съвсем малко количество кръв, за да се направи безболезнено измерване, което отнема само 5 секунди.

Описание

Работа без кодиране и калибриране

Този модел е от ново поколение глюкомери, които не изискват ръчно въвеждане на код, а калибрирането е автоматично, което прави този уред бърз, достъпен и лесен за ползване от всеки.

 

Патентована структура на тест-ленти

Електродите в тест-лентите за глюкомера Бионим са от благородни метали, а те са с по-добра електропроводимост от другите метали. Тест-лентите също съдържат фермент, който не реагира с друга захар освен глюкозата. Тази изработка допринася за изключителната прецизност при анализа на кръвната захар в домашни условия. 

 

Модерен дизайн за ефективна и лесна употреба

Подобрено убождащо устройство

Убождащото устройство, което получавате заедно с апаратът за измерване на кръвната захар Бионим GM550, е с модерна конструкция. С него болката при убождане е незначителна и няма опасност от замърсяване на кръвната проба. Този модел е създаден за безопасността и удобството на пациента.

 

Компактни размери

Памет

Този модел на Бионим може да запаметява до 500 резултата от измерване на кръвната захар. С негова помощ можете без затруднение да информирате Вашия лекар за средните стойности за дълъг период от време, а контролът на глюкозата в кръвта става още по-лесен!

 

Достъпен начин на употреба от всеки

Благодарение на качествената изработка и практичния дизайн на GM550, Вие нямате нужда от допълнително обучение, за да използвате правилно глюкомера по всяко време у дома.

 

Гаранция

Глюкомерът Bionime GM550 притежава 5-годишна гаранция. Вие можете да попълните и изпратите приложения талон и така получавате допълнително 3 години гаранция, както и възможност за отстъпка.

 

При закупуване на глюкомер BIONIME (Бионим) модел GM550 и тест-ленти за глюкомера GS550 Вие се сдобивате с едно качествено, прецизно и удобно устройство за контрол на Вашата кръвна захар, одобрено от специалисти от цял свят!

Подробности за продукта

Мнения

Няма мнения

Още 13 продукта в същата категория:

Добавихте продукт в списъка си любими продукти
Продукта е добавен за сравнение