Отказ от стоката

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 работни дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани освен за проба (функционалност на стоката, съвпадане на размер), не е увредена цялоста на опаковката им и запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката) , в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.
При отказ на опакован продукт от парфюмерия с нарушена опаковка или използван се удържат 20% от сумата.
Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на LEK.BG, ако при генерирането на поръчката си сте избрали най-евтиния начин на доставка предлаган от сайта. Във всички останали случаи връщането на продукт е за Ваша сметка. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът заменя стоката, ремонтира я в законоустановения срок или възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

Когато връщате стока по поръчка, моля първо се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти, за да ни уведомите за връщането. Можете да го направите чрез имейл, на телефон 0700 800 40 или на чата в сайта.

След което пакетирайте стоката добре, за да не бъде повредена при транспорта. За пратки, които пристигнат увредени е възможно да бъде удържана такса. На етикета на пратката, е задължително да изпишете вашите имена, номер и дата на поръчката с която сте закупили стоката. Вътре в пратката поставете кредитното известие, което сте получили при процедурата по връщане на стока в сайта.

Когато получим вашата пратка, нашия отдел за обслужване на клиентите ще я прегледа и ако тя е в оригиналния и вид и опаковка ще възстановим сумата за продукта по Ваша сметка в рамките на 7 работни дни.

Пожелаваме Ви спокойно пазаруване в ЛЕК.БГ!

https://www.lek.bg/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5b02f6f947267.jpg
Добавихте продукт в списъка си любими продукти
Продукта е добавен за сравнение