Мобилна връзка
Мобилна връзка
Мобилна връзка
Мобилна връзка

Мобилна връзка

На склад
601,00 лв.
С вкл. данък 2-3 дни

Директно в ухото: с Wireless 2.0 и Bluetooth. Последните новини от радиото сутринта, музика по време на обедната почивка, телефонни разговори на мобилния следобед и домашно кино с най-високо качество за вечерта – с аудио услугата Mobile Connect Set, можете да изпитате едно ново измерение на авангардните технологии за комуникация и забавление.

Описание

The Mobile Connect Set позволява свързване към цял набор от устройства, от мобилни телефони и радиостанции за Hi-Fi системи, телевизори и системи за навигация. Аудио данните се предават директно към слуховия апарат, така че можете да се наслаждавате на музика и реч с изключително качество без разсейване от околния шум.

Тази способност е благодарение на двата ключови компонента на комплекта за микро-връзка: Mobile-CONNECT и Mobile-STATION.

"Уважаеми Клиенти, ако желаете за тази покупка да ползвате държавна помощ, отпускана за закупуване на помощно средство, моля напишете това като Забележка към Вашата поръчка. Така ще ви бъде издаден и изпратен целият комплект документи, който Ви е необходим, във връзка с процедурата"

Подробности за продукта

Мнения

Няма мнения

Още 7 продукта в същата категория:

Добавихте продукт в списъка си любими продукти
Продукта е добавен за сравнение