Списък на продуктите по марка Sandoz

Лопедиум капс. *10
Наличен
При диария

ЛОПЕДИУМ капсули 2мг x 10

Sandoz
ЛОПЕДИУМ капсули 2мг x 10
7,08 лв.
1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛОПЕДИУМ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАЛопедиум се прилага за симптоматично лечение на разстройство (диария), когато не е възможно причината за диарията да се лекува директно. Продължителното приложение на Лопедиум изисква лекарско наблюдение.
Лорано тб 10мг 14
Наличен
Алергии и сенна хрема

ЛОРАНО тб. 10мг x 14

Sandoz
ЛОРАНО тб. 10мг x 14
9,32 лв.
1.  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛОРАНО И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА Лорано принадлежи към групата на антихистамините (противоалергични продукти) и се използва за лечение на симптомите при някои алергични заболявания, свързани с повишено освобождаване на хистамин. Лорано се прилага при симптоми на алергичен ринит (напр. сенна хрема) и хронична идиопатична уртикария...
Екзодерил р-р 10мл.
Наличен
Гъбични заболявания

ЕКЗОДЕРИЛ разтвор 10мл

Sandoz
Екзодерил р-р 10мл.
10,00 лв.
1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЕКЗОДЕРИЛ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАЕкзодерил 1% разтвор е подходящ за лечение на гъбични инфекции и съдържа нафтифин. Активен е срещу кожни гъбички, дрожди, плесени и др. Активен е също срещу различни бактериални инфекции, които често възникват при гъбичnи инфекции при хора.
Линекс Форте x 14 капс.
Наличен
За червата

ЛИНЕКС ФОРТЕ капсули х 14

Sandoz
ЛИНЕКС ФОРТЕ капсули х 14
10,45 лв.
ЛИНЕКС ФОРТЕ / LINEX FORTE е пробиотичен продукт, който спомага за регулиране и поддържане баланса на чревната флора. Особено подходящ за прием по време и след употреба на антибиотици. В продукта съдържат живи лиофилизирани млечнокисели бактерии с добавени пребиотици / инулин с олигофруктоза /.
Диклак гел 5% 100гр
Наличен
Травми и болежки

ДИКЛАК МАКС гел 5% 100гр

Sandoz
ДИКЛАК МАКС гел 5% 100гр
12,05 лв.
1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДИКЛАК ГЕЛ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАДиклак гел е лекарствен продукт с болкоуспокояващо и противовъзпалително действие (нестероидно противовъзпалително средство - НСПВС).
Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)
https://www.lek.bg/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5b02f6f947267.jpg
Добавихте продукт в списъка си любими продукти
Продукта е добавен за сравнение