Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
×

Електронен термометър MT50 Microlife

Марка:
Любими0

Електронният термометър MT 50 е лесен за употреба и ще Ви помогне да измерите телесната температура орално, ректално или аксиларно за 1 минута. МТ 50 е медицински уред без метален накрайник. Това Ви дава възможност спокойно да използвате термометъра без опасения от появата на алергии.

Read moreShow less
7,90 лв. (с ДДС)
Reference:
753
Сравняване0
Добави в списък с желания
Наскоро разгледани
Описание

Измерване за 1 минута

Електронният термометър МТ 50 е лесен за употреба и ще Ви помогне да измерите телесната температура орално, ректално или аксиларно за 1 минута.

Прецизно измерване

Термометър Microlife МТ50 отговаря на изискванията на Директивата за медицински изделия 93/42/ЕЕС, което е гаранция за точност и надеждност на измерването.

Памет

Уредът има функция за съхраняване на последното извършено измерване. Така Вие ще сте в течение на последното показание на температурата и, като сравните с настоящото ще можете да проследите здравословното си състояние.

Без алергии

МТ 50 е медицински уред без метален накрайник. Това Ви дава възможност спокойно да използвате термометъра без опасения от появата на алергии.

Водоустойчив

Термометърът може да бъде потопяван в дезинфекционни разтвори с цел почистване. Това улеснява неговото поддържане и употреба.

Настроение в цветове

Термометърът МТ 50 от компания Microlife се продава в зелен, цикламен, син и жълт цвят. По такъв начин процедурата по измерване е по-скоро приятна, отколкото тягостна процедура. Освен това яркият корпус на термометъра веднага ще привлече вниманието на Вашето дете, и Вие с лекота ще извършите измерването.

Предупреждение за изтощена батерия

Този медицински уред има индикация за изтощена батерия. При появата на специалния символ Вие ще разберете, че трябва да смените батерията с нова.

Гаранционен срок

Електронният термометър МТ 50 притежава 2-годишна гаранция.

Покупката на електронният термометър МТ 50 от Microlife ще Ви направи притежател на точен медицински уред, с приятен външен вид, който ще Ви гарантира лесното и  прецизното измерване на телесната температура.

Прочети ощеПокажи по-малко
Данни за продукта
753
Може да ви хареса също
4,95 лв. (с ДДС)
(0)
Електронните термометри са висококачествени прибори, използващи най-съвременните микропроцесорни технологии. Така се постига високата точност и надеждност, а измерването е бързо и удобно. Предлаганите универсални...
9,60 лв. (с ДДС)
(0)
Електронен термометър със златен гъвкав накрайник MT84 Електронен термометър със златен гъвкав накрайник е с време на измерване за 10 секунди. Осигурява безопасно измерване, защото не съдържа живак.
61,00 лв. (с ДДС)
(0)
Инфрачервенияттермометър от ново поколение Medisana Ecomed TM-65E е способен да Ви предложи широка функционалност при измерване без контакт на: телесната температура; на околната среда, течности или повърхности....
Ревюта
Няма ревюта за този продукт все още.

Меню

Настройки

Създайте безплатен акаунт, за да запазвате любими продукти.

Вход

Създайте безплатен профил, за да запазвате желани продукти в списъци с желания.

Вход