Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
×

Електронен термометър MT50 Microlife

Марка:
Любими0

Електронният термометър MT 50 е лесен за употреба и ще Ви помогне да измерите телесната температура орално, ректално или аксиларно за 1 минута. МТ 50 е медицински уред без метален накрайник. Това Ви дава възможност спокойно да използвате термометъра без опасения от появата на алергии.

Прочети ощеПокажи по-малко
7,90 лв. (с ДДС)
Референция:
753
Сравняване0
Добави в списък с желания
Наскоро разгледани
Описание

Измерване за 1 минута

Електронният термометър МТ 50 е лесен за употреба и ще Ви помогне да измерите телесната температура орално, ректално или аксиларно за 1 минута.

Прецизно измерване

Термометър Microlife МТ50 отговаря на изискванията на Директивата за медицински изделия 93/42/ЕЕС, което е гаранция за точност и надеждност на измерването.

Памет

Уредът има функция за съхраняване на последното извършено измерване. Така Вие ще сте в течение на последното показание на температурата и, като сравните с настоящото ще можете да проследите здравословното си състояние.

Без алергии

МТ 50 е медицински уред без метален накрайник. Това Ви дава възможност спокойно да използвате термометъра без опасения от появата на алергии.

Водоустойчив

Термометърът може да бъде потопяван в дезинфекционни разтвори с цел почистване. Това улеснява неговото поддържане и употреба.

Настроение в цветове

Термометърът МТ 50 от компания Microlife се продава в зелен, цикламен, син и жълт цвят. По такъв начин процедурата по измерване е по-скоро приятна, отколкото тягостна процедура. Освен това яркият корпус на термометъра веднага ще привлече вниманието на Вашето дете, и Вие с лекота ще извършите измерването.

Предупреждение за изтощена батерия

Този медицински уред има индикация за изтощена батерия. При появата на специалния символ Вие ще разберете, че трябва да смените батерията с нова.

Гаранционен срок

Електронният термометър МТ 50 притежава 2-годишна гаранция.

Покупката на електронният термометър МТ 50 от Microlife ще Ви направи притежател на точен медицински уред, с приятен външен вид, който ще Ви гарантира лесното и  прецизното измерване на телесната температура.

Прочети ощеПокажи по-малко
Данни за продукта
753
Ревюта
Няма ревюта за този продукт все още.
Може да ви хареса също
219,00 лв. (с ДДС)
Термометър с Bluetooth Medisana TM 735, Германия Наблюдавайте в реално време температурата на детето ви от своя смартфон. Нужно е само да поставите лепенката под мишницата на вашето дете и чрез Bluetooth данните ще се...
219,00 лв. (с ДДС)
Термометър с Bluetooth Medisana TM 735, Германия Наблюдавайте в реално време температурата на детето ви от своя смартфон.Нужно е само да поставите лепенката под мишницата на вашето дете, чрез Bluetooth данните ще се...
4,80 лв. (с ДДС)
Електронните термометри са висококачествени прибори, използващи най-съвременните микропроцесорни технологии. Така се постига високата точност и надеждност, а измерването е бързо и удобно. Предлаганите универсални...
99,00 лв. (с ДДС)
Доверете се на един умен и точен помощник от Medisana AG, Германия! Безконтактния термометър от ново поколение Medisana TM 750 е способен да Ви предложи широка функционалност при измерване на: телесната температура;...
9,60 лв. (с ДДС)
Електронен термометър Ecomed TM-62E, Medisana AG Germany Търсите отлична комбинация на качество, цена и бързина? Това е Вашият уред - Дигитален термометър с немско качество, подходящ за измерване на орална, аксиларна...

Меню

Настройки

Създайте безплатен акаунт, за да запазвате любими продукти.

Вход

Създайте безплатен профил, за да запазвате желани продукти в списъци с желания.

Вход