Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
×

Лифт за стълби модел ФЛОУ

Марка:
Любими0

Главни възможности: Автоматичен, въртящ стол; място за паркиране извън пътя на превозване (в горния и долен край на стълбите); извити поставки за ръцете за по-голяма безопастност; възможност за монтиране от вътрешната и от външната страна на стълбите.

Прочети ощеПокажи по-малко
0,00 лв. (с ДДС)
Референция:
lift FLOU
Сравняване0
Добави в списък с желания
Наскоро разгледани
Описание

Програмируема машина, която може да се движи по всякаква крива, дори S-образна, за да осигури достъп до етажи по почти невъзможно стръмни дори вити стълби.

Система за управление:

-Безжично, дистанционно управление с джойстик (възможност за избор на 4 вида джойстици)

-Безжично дистанционно с бутон за спиране и повикване

-Всеки от двата уреда за управление съдържа 2 бр. С-клетъчни батерии; работна честота 866 MHz.

Задвижване: Верижно – със зъбчатна задвижваща система; Акумулатор (24 V)

Столът се движи по релса от единична тръба с диаметър 8 cm, която се монтира на стълбището.

Наклон на преодоляване: от -70º до +70º

Скорост: максимум 0,15 m/s

CE сертификат

Стандартни особености: Безжично дистанционно за повикване и спиране в долния и горен край на стълбището; сгъваема седалка; сгъваеми степенки за краката.

Размери: В разгънато състояние – ширина 75 см./ височина 95,5 см.

В сгънато състояние – ширина 34 см./ височина 95,5 см.

Продуктът е подходащ за всякакъв вид стълбища. За да спестите място, ако устройството е монтирано отвътрешната страна на стълбите, предлагаме възможност за така наречено „завиващо” паркиране в долният и горен край на стълбите. За най-лесно управление предлагаме използването на ергономичния джойстик.

Ако нямате физическа възможност за лично управление на уреда, може да сe инсталира устройство, което ще позволява управление от разстояние (от друг човек).

Предлагаме и луксозен модел, при който релсата се монтира в по-голяма близост до стъпалата; автоматично прибиране на устройството в долния или горен край на стълбитещето след употреба.

Прочети ощеПокажи по-малко
Данни за продукта
lift FLOU
Ревюта
Няма ревюта за този продукт все още.
Може да ви хареса също
0,00 лв. (с ДДС)
Стълбищен платформен лифт за хора с увреждания, инвалидни колички и товари до 250 кг. Подходящ за прави стълби с постоянен наклон и без завои. Изключително подходящ за осигуряване на достъп до обществени сгради поради...
0,00 лв. (с ДДС)
Модел за преодоляване на външни и вътрешни стълбища с променлив наклон и завои. Подходящ както за обществени сгради с голяма натовареност и пътникопоток, така и за жилищни сгради. Максимална дължина 35м . Удобен за...
0,00 лв. (с ДДС)
Предлагаме платформени лифтове и асансьори без шахта за изкачване на инвалидни колички и товари до 300 кг. По стълби. Без необходимост от изкоп в основата и без машинно помещение. Подходящ за сгради, в които...
0,00 лв. (с ДДС)
Асансьор със собствена носеща конструкция. Най-малкия Гъливер може да бъде монтиран заедно със шахтата си от стоманени галванизирани профили в пространство с размери 73х100см. Подходящ за външен и вътрешен монтаж.

Меню

Настройки

Създайте безплатен акаунт, за да запазвате любими продукти.

Вход

Създайте безплатен профил, за да запазвате желани продукти в списъци с желания.

Вход