Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА:

Всички поръчани стоки се изпращат в деня на поръчката, ако поръчката е регистрирана в нашия сайт до 16 часа в работен ден. Поръчаната от Вас стока е на заявения от Вас адрес за доставка от един до три работни дни в зависимост от избраната от Вас Куриерска служба, начин на доставка и в зависимост кога населеното място в което желаете да бъде доставена поръчката Ви се обслужва от избрания начин на доставка. Поръчките с безплатна доставка се изпращат с избрана от нас куриерска фирма, без значение от направения от Вас избор на куриерска служба по време на приключване на поръчката и доставката е "икономична" - 2-3 работни дни в зависимост от населеното място, до което желаете да бъде извършена доставката.

С приемането на нашите условия и правила за използване на ЛЕК.БГ Вие се задължавате да огледате пратката за външни наранявания и намокряния в присъствието на куриера, или служителя донесъл я на адреса Ви.

При увредена пратка сте длъжни да изискате "Протокол за увредена пратка" от куриера. Само с издаден такъв протокол, ние ще уважим искането Ви за замяна на увредена стока.

Цената на ДОСТАВКАТА на пратката се определя на база на крайното тегло на изпращания от нас пакет и е в зависимост от избраната от Вас услуга за доставка (до офис на куриер или до адрес, експресна или икономична ). Можете също така да изберете доставка за сметка на клиента. При този вариант ние не начисляваме сума за доставка в поръчката, а изпращаме стоката за Ваша сметка. Така получавайки поръчката си вие заплащате стойността на куриерската услуга на куриера. 

Риска за погубване или увреждане на стоката се поема от Куриерската фирма обслужваща Вашата пратка, от момента на приемането и от техен представител в нашия склад. ЗА ЦЕЛТА ВИЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ПРОВЕРИТЕ ЦЕЛОСТТА НА ПОЛУЧЕНИЯТ ПАКЕТ ПРЕД КУРИЕРА И ПРИ НАЛИЧИЕТО НА УВРЕЖДАНЕ, СКЪСВАНЕ, СМАЧКВАНЕ И/ИЛИ НАМОКРЯНЕ НА ПРАТКАТА ДА ИЗИСКАТЕ ОТ КУРИЕРА ДА СЕ СЪСТАВИ ПРОТОКОЛ ЗА УВРЕДЕНА ПРАТКА.

Рекламации за увредена пратка без Протокол за увредена пратка от Куриерската фирма няма да бъдат уважавани.

При забавяне на пратката можете да се свържете с куриерската служба и с получения от нас номер на товарителница, да се осведомите къде е Вашата пратка. 

При онлайн поръчка със сума на поръчката над 90 лв. доставката до Вашия адрес е безплатна с избран от нас начин на доставка и срок на одставка до 2-3 работни дни.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА СТОКА

Безплатната доставка е специално предложение комплимент към всички онлайн поръчки на стойност над 90 лв и тегло до 3 кг включително. Този комплимент се дава под формата на ваучер с равностойност цената на доставката. За да се възползвате от това предложение, трябва да кликнете върху кода на ваучера в полето ВАУЧЕРИ (намира се количката Ви, под името на избрания от Вас продукт), след което да кликнете върху бутона "ОК". Така ваучера за безплатна доставка ще бъде добавен в количката Ви и сумата на количката ще се намали с цената на доставката.

Безплатната доставка е валидна само до офис или автомат на СПИДИ избран от Вас. Ако поръчката Ви се класира за безплатна доставка, но желаете да получите продукта на адрес различен от офис / автомат на Спиди, доставката е за сметка на клиента.

Връщане на продукт, класирал се за бонуса "Безплатна доставка"

Тъй като безплатната доставка е бонус, който Лек.бг дава на клиентите си за поръчки над определена сума, при връщане на продукт от поръчка с безплатна доставка, ако стойността на поръчката, след изваждане на стойността на върнатия продукт, падне под изискуемата за безплатна доставка сума, стойността на доставката се удържа от върната на клиента сума.

Например ако сте поръчали 3 продукта по 30 лв, сумата на поръчката става 90лв. Вие се класирате за бонуса "Безплатна доставка до офис на Спиди". Ако след доставката решите, че искате да върнете един от продуктите, то сумата на поръчката става 90-30=60 лв. В този случай поръчката вече не се класира за безплатна доставка и възстановявайки сумата за продукта, Лек.бг ще удържи сумата за доставка от стойността на продукта, който връщате.

Ако връщате и 3те продукта от поръчката, сумата за доставка също ще бъде удържана, ако вие като клиент при направата на поръчката не сте избрали най-евтиния вариант за доставка предлаган от сайта.

При тегло над 3 кг, дори и при цена надхвърляща 90 лв, доставката на стоката НЕ Е БЕЗПЛАТНА и се заплаща от клиента. При поръчки направени по телефона доставката НЕ Е БЕЗПЛАТНА и се заплаща съгласно избрания от Вас начин на доставка и ценовата листа на Спиди.

Меню

Настройки

Създайте безплатен акаунт, за да запазвате любими продукти.

Вход

Създайте безплатен профил, за да запазвате желани продукти в списъци с желания.

Вход