Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
×
Покажи всички снимки

Инвалидна количка Zippie RS 35см.

Марка:
Любими0
Инвалидна количка Zippie RS 35см. Зелен цвят.
Zippie RS със завъртане в пространството е предназначена за различни нужди, фокусирани върху улесняване на храненето и дихателните функции на детето. Редуцира налягането под таза и подобрява визуална ориентация при различни позиции. Zippie RS позволява лесно позициониране и повторно позициониране като се намаля времето в една позиция. Това е необходимо за едно дете, което не може самостоятелно да се движи и разпределя теглото си. 

Прочети ощеПокажи по-малко
Лимитирана промоция
1850,00 лв. (с ДДС) 3280,00 лв.
НАМАЛЕНО С -1430,00 лв.
Цвят на рамката
Последна наличност
Референция:
Zippie RS
Сравняване0
Добави в списък с желания
Наскоро разгледани
Описание

Патентована сиситема за позициониране в пространството

Рамката на седалката на инвалидната количка се върти около центъра на тежестта на вашето дете, позволяваща стабилност по най-краткото възможно междуосие, контролирано накланяне в диапазон от 45°.

Проектирана за висока приспособимост

Широка гама от регулации Ви помага да адаптирате Zippie RS към индивидуалните нужди на Вашето дете. Дълбочината на седалката е регулируема от 37.5 cm до 45 cm - за да може Zippie RS да расте с детето или нуждите му при различни заболявания.

Лесно адаптиране на различни системи за сядане

Специално тестваният трапецовиден адаптер ви позволява да свържете инвалидната количка с различни размери рамки за седене. Двойният заключващ механизъм дава допълнителна здравина и сигурност на количката.

Кутия за аксесоари

Разположена под базовата рамка на количката, кутията за аксесоари дава възможност да съхранявате дихателни и аспираторни устройства или други полезни елементи. Плюс това, когато накланяте количката вашите устройства няма да бъдат засегнати.

 

Максимално тегло потр.: 125 kg
Шир. седалка: 30 – 40 cm
Дълбочина седалка: 37.5 – 45 cm
Ъгъл на облегалката: 0° to +30° or -5° to +25°
Ръчен наклон седалка: -5° to +40°
Продукт кг: 18 kg
   

 

"Уважаеми Клиенти, ако желаете за тази покупка да ползвате държавна помощ, отпускана за закупуване на помощно средство, моля напишете това като Забележка към Вашата поръчка. Така ще ви бъде издаден и изпратен целият комплект документи, който Ви е необходим, във връзка с процедурата"

Прочети ощеПокажи по-малко
Данни за продукта
Zippie RS
Ревюта
Няма ревюта за този продукт все още.
Може да ви хареса също
Детска рингова инвалидна количка Friend - синя 34см Детска рингова инвалидна количка Friend - синя 34см
разпродажба
Лимитирана промоция
1850,00 лв. (с ДДС) 2125,00 лв.
НАМАЛЕНО С -275,00 лв.
Ринговете на количката разполагат с гумен протектор, който служи като омекотител за дланите.Облегалката е мека и се сваля/поставя лесно с помощта на колани, а на гърба има джоб.Количката разполага с две колелца, които...
Детска рингова инвалидна количка за церебрална парализа MobiakCare 0808505 Детска рингова инвалидна количка за церебрална парализа MobiakCare 0808505 Детска рингова инвалидна количка за церебрална парализа MobiakCare 0808505
Лимитирана промоция
1047,00 лв. (с ДДС) 1170,00 лв.
НАМАЛЕНО С -123,00 лв.
0808505 детска рингова инвалиднa количка с разделители за краката, опори за раменете, регулиране наклона на седалката и стъпенките за възрастни и деца със заболяване  Детска церебрална парализа
1463,00 лв. (с ДДС)
Детска инвалидна количка за ранно диагностициране, за деца със специални нужди Висока якост алуминий Две позиция на облегалката Регулируема височина на стъпенките Миеща, дишаща микрофибърна тапицерия Дълбочина 35см.
800,00 лв. (с ДДС)
Педиатрична инвалидна количка. Предназначена за използване от деца с церебрална парализа или други увреждания и специални нужди. Може да се използва, както за външна така и за вътрешна употреба. Дълбочина 34см.
995,71 лв. (с ДДС)
Педиатрична инвалидна количка. Предназначена за използване от деца с церебрална парализа или други увреждания и специални нужди. Може да се използва, както за външна така и за вътрешна употреба.  Дълбочина на...
1430,00 лв. (с ДДС)
Количка за деца с церебрална парализа, направена от подсилена стомана. Сгъваема. С регулиране на облегалката назад в 2 позиции и фронтален протектор.  Дълбочина на седалката 29см.
Инвалидна количка Zippie Youngster Инвалидна количка Zippie Youngster
разпродажба
Лимитирана промоция
1850,00 лв. (с ДДС) 2843,00 лв.
НАМАЛЕНО С -993,00 лв.
Детската инвалидна количка е снабдена с колан за безопастност и колело против преобръщане, които осигурява сигурността на пасажера. Тя разполага с 2 чифта спирачки, едните от които са на дръжките за бутане, което я...
Инвалидна количка Zippie Friend Инвалидна количка Zippie Friend Инвалидна количка Zippie Friend
разпродажба
Лимитирана промоция
1850,00 лв. (с ДДС) 2125,00 лв.
НАМАЛЕНО С -275,00 лв.
Zippie Friend - добър баланс между цена и добро качество. Активна инвалидна количка достъпна с алуминиева сгъваема рамка. За тези, които търсят конкурентни цени и високо качество, сгъваемата ръчна инвалидна количка,...

Меню

Настройки

Създайте безплатен акаунт, за да запазвате любими продукти.

Вход

Създайте безплатен профил, за да запазвате желани продукти в списъци с желания.

Вход