Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
×

Апарат за кръвно налягане MY-PRESSURE 1.0

Марка:
Любими0

MY-PRESSURE 1.0
е напълно автоматизиран апарат за кръвно налягане за горната част на ръката, който предоставя бързи и точни отчитания. Клинично одобрен спрямо международните протоколи на EOХ (Европейското общество по хипертензия).

Прочети ощеПокажи по-малко
118,80 лв. (с ДДС)
Цвят
  • Бял
Референция:
MY-PRESSURE1.0 3771
Сравняване0
Добави в списък с желания
Наскоро разгледани
Описание

Метод за измерване                            Осцилометрия 40-260мм жив. ст.
Напомпване                                          Автоматично
Диапазон на измерването                   0-300 мм жив. ст.
Диапазон на измерването (пулс)        40-160 удара/минута
Точност на измерването на пулса       +/- 5% спр. резултата
Ен. източник батерии - размер AA 4х1.5V
Гаранция  - 2 години.

Този напълно автоматизиран цифров сфигмоманометър използва осцилометричен принцип на измерване на кръвното налягане и осигурява бързи и надеждни показания на систоличното и диастоличното кръвно налягане. МY PRESSURE 1.0 използва система на "размита логика", за да измери артериалното налягане. Докато маншетът се отпуска, вътрешната система разчита налягането въз основа на колебанията в артериалния кръвен поток. Когато отчитането свърши, маншетът се отпуска докрай и дисплеят показва систоличното и диастоличното налягане, както и пулса. Точността на изделието е клинично изпитана, а системата е специално създадена за максимално улеснение на потребителя. МY PRESSURE 1.0 има LCD- дисплей, който показва ясно фунцкционалния статус и налягането в маншета през целия процес на измерване. Преди употреба, прочетете цялото ръководство внимателно и го поставете някъде за лесно допитване.

Прочети ощеПокажи по-малко
Данни за продукта
MY-PRESSURE1.0 3771
Ревюта
Няма ревюта за този продукт все още.
Може да ви хареса също
110,00 лв. (с ДДС)
Предназначен за бицепс с прикрепен маншет Индикатор за аритмичен пулс Функция памет за двама потребители Средна стойност от последните 3 измервания Маншет размер М, предназначен за бицепс с обиколка 22-32см.
69,90 лв. (с ДДС)
Осцилометричният апарат за измерване на артериално кръвно налягане PIC CS 330 е полу-автомат. PIC е високотехнологичната серия медицинска апаратура на италианския концерн "Артсана". Нужно е само да напомпите въздух в...

Меню

Настройки

Създайте безплатен акаунт, за да запазвате любими продукти.

Вход

Създайте безплатен профил, за да запазвате желани продукти в списъци с желания.

Вход