Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
×

Апарат за кръвно налягане МИКРОЛАЙФ BP AG1-30

Марка:
Любими0

Лесен за употреба  механичен апарат за   измерване на  кръвно налягане с  маншет за поставяне над лакътя и вградена слушалка / стетоскоп /. Маншета е конструиран да бъде удобен за поставяне с една ръка, а стетоскопа ви дава силен и ясен звук.  Изключително лесен за ползване апарат, осигуряващ Ви точни измервания.

Read moreShow less
39,00 лв. (с ДДС)
Reference:
BP AG1-30 Microlife
Сравняване0
Добави в списък с желания
Наскоро разгледани
Описание

Апарат за кръвно налягане МИКРОЛАЙФ  модел BP AG1-30 

Апарат за кръвно налягане МИКРОЛАЙФ  модел BP AG1-30 . Висококачествен сфигмоманометър. С прикачен стетоскоп. Професионален маншет. Помпа и клапан. Мека чанта.

Този лесен за употреба апарат е оборудван с вграден стетоскоп, точен манометър, помпа с вграден изпускащ клапан, здрав и удобен професионален маншет и мека чантичка за съхранение и транспортиране.

Прочети ощеПокажи по-малко
Данни за продукта
BP AG1-30 Microlife
Ревюта
Няма ревюта за този продукт все още.
Може да ви хареса също
110,00 лв. (с ДДС)
Предназначен за бицепс с прикрепен маншет Индикатор за аритмичен пулс Функция памет за двама потребители Средна стойност от последните 3 измервания Маншет размер М, предназначен за бицепс с обиколка 22-32см.
69,90 лв. (с ДДС)
Осцилометричният апарат за измерване на артериално кръвно налягане PIC CS 330 е полу-автомат. PIC е високотехнологичната серия медицинска апаратура на италианския концерн "Артсана". Нужно е само да напомпите въздух в...
66,00 лв. (с ДДС)
Голям маншет и големи цифри за лесно четене! Точният и напълно автоматизиран апарат има индикатор за аритмия, сигнализация за опасно високо кръвно налягане и един от най-големите дисплеи на българския пазар. С...

Меню

Настройки

Създайте безплатен акаунт, за да запазвате любими продукти.

Вход

Създайте безплатен профил, за да запазвате желани продукти в списъци с желания.

Вход