Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
×

Апарат за кръвно налягане МИКРОЛАЙФ ВР А50

Марка:
Любими0

Апарати за измерване на кръвното налягане Microlife осигуряват качествения и прецизен самоконтрол! Този стилен и портативен полуавтоматичен апарат за кръвно е за тези от вас, които желаят да притежават съвременен медицински точен уред.

Прочети ощеПокажи по-малко
85,00 лв. (с ДДС)
Референция:
444
Сравняване0
Добави в списък с желания
Наскоро разгледани
Описание

Индикатор за аритмия

Полуавтоматичният апарат Microlife модел ВР А50 е с вградена PAD-технология. Тази технология позволява уредът да измери прецизно Вашето кръвно налягане дори при наличие на аритмия. Още по време на измерване, благодарение на индикатор, ще се появи специалния символ за наличие на аритмия. По такъв, начин Вие ще бъдете предупредени да вземете съответните мерки, особено при честа поява на символът за аритмия.

Индикатор за повишено кръвно налягане

Уредът е с вграден индикатор за повишено кръвно налягане. При получаване на резултати, чиито стойности са по-високи от препоръчителните според класификацията  на Световната здравна организация, на дисплея се появява символ ♥. Благодарение на тази функция, вие ще можете да вземете адекватни мерки, за да нормализирате своето кръвно налягане. 

Памет за данни от измерването

Този полуавтоматичен апарат за кръвно може да съхрани до 30 резултата от измерванията. Така, вие получавате възможност да следите своето кръвно налягане и да придобиете адекватна картина за своето състояние. При необходимост, лекарят ви ще получи цялостна информация за назначаване на правилното лечение.

Удобен уред за измерване по време на път

Поради неговата лекота и портативност, апаратът за кръвно Микролайф ВР А50 може да бъде верен спътник по време на вашето пътуване или отдих извън дома. Апаратът е лек – 106 гр. с батериите, т.е. едва колкото грамажа на един шоколад. Корпусът му е ултратънък – 3 см. Затова той може лесно да се помести дори в неголяма дамска чанта. По този начин, вие можете да извършвате самоконтрол на своето кръвно налягане по всяко време и навсякъде: на работа, у дома или по време на път.

Освен това, ВР А50 от Microlife е съвременен уред с изключително стилен дизайн в областта на медицинската техника.

Батерии

При изтощаване на батериите, на дисплея ще се появи специален знак, който ще ви напомни, че трябва да смените батериите с нови.

Допълнителното удобство в употребата на полуавтоматичният апарат ВР А50 е възможността да бъде използван с акумулаторни батерии.

Гаранция

Производителят предоставя на ВР А50 Microlife 5 годишна гаранция.

Компания Microlife е компания, която не само създава нови уреди и технологии, но постоянно усъвършенства своите апарати за кръвно. Новият стилен модел Microlife ВР А50 е ярко доказателство за тази политика на компанията.

Прочети ощеПокажи по-малко
Данни за продукта
444
Ревюта
Няма ревюта за този продукт все още.
Може да ви хареса също
110,00 лв. (с ДДС)
Предназначен за бицепс с прикрепен маншет Индикатор за аритмичен пулс Функция памет за двама потребители Средна стойност от последните 3 измервания Маншет размер М, предназначен за бицепс с обиколка 22-32см.
69,90 лв. (с ДДС)
Осцилометричният апарат за измерване на артериално кръвно налягане PIC CS 330 е полу-автомат. PIC е високотехнологичната серия медицинска апаратура на италианския концерн "Артсана". Нужно е само да напомпите въздух в...

Меню

QR код

Настройки

Сподели

Създайте безплатен акаунт, за да запазвате любими продукти.

Вход

Създайте безплатен профил, за да запазвате желани продукти в списъци с желания.

Вход