Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
×

Автоматичен апарат за кръвно налягане Rosmaxx MJ701f

Марка:
Любими0

Автоматичен апарат за кръвно налягане MJ701f с ИНДИКАТОР ЗА АРИТМИЯ. Росмакс MJ 701 използва технология на измерване с търговско наименование "Real Fuzzy"
С натискане на един единствен бутон уредът започва измерване като анализира доловените пулсации. Когато измерването приключи, апаратът изпуска въздуха от маншета и показва измерените стойности на систоличното, диастоличното налягане и пулса. 

Прочети ощеПокажи по-малко
88,80 лв. (с ДДС)
Референция:
rossmaxx mj701f
Сравняване0
Добави в списък с желания
Наскоро разгледани
Описание

Апаратът за измерване на кръвно налягане  ROSSMAX MJ 701 притежава ИНДИКАТОР ЗА АРИТМИЯ. При откриване на аритмия по време на измерване на дисплея се появява символ на сърце в аритмия. Появата на този символ предупреждава за наличие на неравномерен пулс.

Автоматичен апарат за кръвно налягане MJ701f с ИНДИКАТОР ЗА АРИТМИЯ. Росмакс MJ 701 използва технология на измерване с търговско наименование "Real Fuzzy"
С натискане на един единствен бутон уредът започва измерване като анализира доловените пулсации. Когато измерването приключи, апаратът изпуска въздуха от маншета и показва измерените стойности на систоличното, диастоличното налягане и пулса. Измерването е по-точно, времено на измерване е съкратено, а удобството значително увеличено.
Кръвното налягане, измерено с  ROSSMAX MJ 701 е еквивалентно на това, получено от обучен специалист, използващ механичен апарат със стетоскоп в рамките на ограниченията, предписани ANC1/AAMI S-10
ROSSMAX  MJ 701 е защитен срещу производствени дефекти чрез създадена международна гаранционна програма.

Характеристики

 • Сензор за движение
 • Real Fuzzy технология
 • Индикация за риск при хипертония
 • Неравномерен сърдечен ритъм индикатор (IHB)
 • Средна стойност на последните 3 измервания
 • 120 спомена за 2 потребители с дата и час на измерване
 • Гост мод
 • Без латексов патентован универсален маншет
 • Връзка с компютър (по избор)
 • Гнездо за адаптор
 • Калибрация
Прочети ощеПокажи по-малко
Данни за продукта
rossmaxx mj701f
Ревюта
Няма ревюта за този продукт все още.
Може да ви хареса също
110,00 лв. (с ДДС)
Предназначен за бицепс с прикрепен маншет Индикатор за аритмичен пулс Функция памет за двама потребители Средна стойност от последните 3 измервания Маншет размер М, предназначен за бицепс с обиколка 22-32см.
69,90 лв. (с ДДС)
Осцилометричният апарат за измерване на артериално кръвно налягане PIC CS 330 е полу-автомат. PIC е високотехнологичната серия медицинска апаратура на италианския концерн "Артсана". Нужно е само да напомпите въздух в...

Меню

QR код

Настройки

Сподели

Създайте безплатен акаунт, за да запазвате любими продукти.

Вход

Създайте безплатен профил, за да запазвате желани продукти в списъци с желания.

Вход