Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
×

Мобилна връзка

Любими0

Директно в ухото: с Wireless 2.0 и Bluetooth. Последните новини от радиото сутринта, музика по време на обедната почивка, телефонни разговори на мобилния следобед и домашно кино с най-високо качество за вечерта – с аудио услугата Mobile Connect Set, можете да изпитате едно ново измерение на авангардните технологии за комуникация и забавление.

Read moreShow less
721,20 лв. (с ДДС)
Reference:
Сравняване0
Добави в списък с желания
Наскоро разгледани
Описание

The Mobile Connect Set позволява свързване към цял набор от устройства, от мобилни телефони и радиостанции за Hi-Fi системи, телевизори и системи за навигация. Аудио данните се предават директно към слуховия апарат, така че можете да се наслаждавате на музика и реч с изключително качество без разсейване от околния шум.

Тази способност е благодарение на двата ключови компонента на комплекта за микро-връзка: Mobile-CONNECT и Mobile-STATION.

"Уважаеми Клиенти, ако желаете за тази покупка да ползвате държавна помощ, отпускана за закупуване на помощно средство, моля напишете това като Забележка към Вашата поръчка. Така ще ви бъде издаден и изпратен целият комплект документи, който Ви е необходим, във връзка с процедурата"

Прочети ощеПокажи по-малко
Данни за продукта
Ревюта
Няма ревюта за този продукт все още.
Може да ви хареса също
8,40 лв. (с ДДС)
Спрей за почистване на слухов апарат е 30 мл почистващ разтвор в пластмасова бутилка за ефективно разтваряне на ушната кал. Оборудван с клапан, дифузьор и четка. Бутонът за пръскане разполага с функция за въртене,...
120,00 лв. (с ДДС)
Електрическата кутия за сушене PerfectDry Lux предпазва слуховите апарати от конденз. Вграденият му електрически вентилатор дава на слуховите инструменти максимално отстраняване на влагата. Оптимизираният цикъл на...
3,90 лв. (с ДДС)
Чашата за сушене помага да се премахне вредната влага от слуховите апарати, в комплект е с вложка за възглавница за защита на слуховия апарат. Артикулът трябва да се използва с нашите сушилни капсули.

Меню

Настройки

Създайте безплатен акаунт, за да запазвате любими продукти.

Вход

Създайте безплатен профил, за да запазвате желани продукти в списъци с желания.

Вход