Кликнете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.
×

Дистанционно управление за слухов апарат G2

Марка:
Любими1

Новото G2 дистанционното управление може да се използва с техническо ниво 16 до 6 слухови системи, оборудвани с технологията G2.

Read moreShow less
348,00 лв. (с ДДС)
Reference:
dist-upr-sluhov-ap-G2
Сравняване0
Добави в списък с желания
Наскоро разгледани
Описание

Функции като модерен дизайн, сголеми бутони и ясен цветен дисплей правят G2 дистанционното управлениеоще по-лесно за употреба.

Следните функции са стандартни за G2 дистанционни управления: промяна на слуховата програма, настройка на звука, система за включване / изключване.

Ключа за заключване предотвратява случайни промени в настройките на дистанционното управление.

"Уважаеми Клиенти, ако желаете за тази покупка да ползвате държавна помощ, отпускана за закупуване на помощно средство, моля напишете това като Забележка към Вашата поръчка. Така ще ви бъде издаден и изпратен целият комплект документи, който Ви е необходим, във връзка с процедурата"

Прочети ощеПокажи по-малко
Данни за продукта
dist-upr-sluhov-ap-G2
Ревюта
Няма ревюта за този продукт все още.
Може да ви хареса също
3,90 лв. (с ДДС)
Чашата за сушене помага да се премахне вредната влага от слуховите апарати, в комплект е с вложка за възглавница за защита на слуховия апарат. Артикулът трябва да се използва с нашите сушилни капсули.
8,40 лв. (с ДДС)
Спрей за почистване на слухов апарат е 30 мл почистващ разтвор в пластмасова бутилка за ефективно разтваряне на ушната кал. Оборудван с клапан, дифузьор и четка. Бутонът за пръскане разполага с функция за въртене,...
120,00 лв. (с ДДС)
Електрическата кутия за сушене PerfectDry Lux предпазва слуховите апарати от конденз. Вграденият му електрически вентилатор дава на слуховите инструменти максимално отстраняване на влагата. Оптимизираният цикъл на...
348,00 лв. (с ДДС)
Дистанционното управление е на разположение като опция аксесоар за всички слухови системи с безжична функционалност, т.е. Sun, Rixx, Mood, Magixx, Bizz, Mezzo 6, and HYPE продуктова линия. Дистанционното управление...

Меню

Настройки

Създайте безплатен акаунт, за да запазвате любими продукти.

Вход

Създайте безплатен профил, за да запазвате желани продукти в списъци с желания.

Вход